Valmennus on tarvittavia taitoja ja ominaisuuksia kehittävä prosessi, missä valmennettava kehittyy kohti potentiaalinsa mukaista osaamista ja taitoja valmennettavasssa asiassa.

LMI-valmennuksissa käytetään alan uranuurtajan kehittämiä poikkitieteellisiä työkaluja johtamistaitojen, ajankäytön hallinnan ja tuloksellisuuden kehittämiseen.

 

LMI – valmennukset

Oman minän johtaminen®

Kokonaisvaltainen itsensä johtamisen ohjelma – suosituin ja kysytyin johtajien ja organisaatioiden kehittämisessä. Sen avulla tavoittelemasi muutos toivomillasi elämäsi osa-alueilla mahdollistuu ja nopeutuu parantuneen ajattelun ja uusien näkökulmien avulla – kun haluat tehdä jotakin paremmin, sinun on tehtävä jotain eri tavalla kuin ennen.

Tavoitteista tuloksiin®

Ajanhallinnan, priorisoinnin, kommunikoinnin ja tehokkaamman toiminnan valmennusohjelma. Teet todeksi sen, mitä tavoittelet.

Valmentava johtaminen®

Valmennusohjelman avulla luot ja ylläpidät luovan, tehokkaan ja motivoituneen työyhteisön. Saat ihmiset kehittymään ja kukoistamaan, käyttämään potentiaaliaan yhteisten tavoitteidenne saavuttamiseksi.

Strateginen johtaminen, Effective Strategic Leadership®

Työkalu strategian luomiseen ja/tai päivittämiseen

Lue lisää LMI:n Valmennusohjelmista täältä ja löydät LMI:n sertifioidut valmentajat täältä.